سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در این مرحله، به منظور ثابت کردن محل قرارگیری یا اصطلاحا فیکس کردن سقف، ورق‌های فولادی توسط دستگاه میخکوب به بال تیرهای زیرین وصل می‌شوند.

این ورق‌ها ابتدا در محل کارخانه برش خورده و سپس به کارگاه منتقل می‌گردند.

ضخامت و نوع ورق فولادی: با افزایش ضخامت ورق، دهانه قابل قبول برای سقف عرشه فولادی بیشتر می‌شود.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت ابرگان سازه اردیبهشت می باشد.

از دیگر مزایای این سیستم این است که امکان اجرای آن در بیشتر شرایط آب و هوایی ممکن بوده و بدین وسیله از بروز تاخیرات جلوگیری خواهد شد.

این نوع روکش سقفی فولادی در دو نوع پوشش فولادی با رنگ اصلی یا گالوانیزه در بازار موجود است.

این نوع سقف‌ها از لحاظ عمق و ابعاد بال به سه دسته تقسیم می‌شود که در نوع اول بال‌های ورق استفاده شده به صورت صاف و در نوع دوم و سوم به صورت آجدار است.

اجرای این نوع سقف ساختمانی با استفاده از عملیات آرماتوربندی و بتن‌ریزی بر روی ورق‌های فولادی گالوانیزه صورت می‌گیرد. البته از سایر اجزای اصلی این نوع سقف ساختمانی می‌توان به وجود تیرهای فرعی در بین تیرهای اصلی نیز اشاره کرد.

* وزن میلگرد نمره ۱۰ با چشمه های ۲۵*۲۵ برای هر متر مربع با احتساب پرت و اورلپ حدود ۵٫۶۰۰ کیلوگرم.

روش اول استفاده از دوربین و یا ترازیاب است که در این روش بتن ریزی و کف سازی به سقف عرشه فولادی کمک دوربین توتال و یا ترازیابهای لیزری صورت میگیرد .حسن این روش سرعت و دقت بالاتر و همچنین عدم نیاز به پروفیل جهت اجرای دلیل می باشد .

بتن مورداستفاده در سقف عرشه فولادی تفاوت خاصی با دیگر بتن‌های به‌کاررفته در سقف‌های معمولی نداشته ولی باید دانست که تا حد امکان نباید از بتن‌های سبک و با مقاومت فشاری پایین استفاده کرد.

در جوشکاری گلمیخ ها باید دقت لازم را داشته و انجام آن باید توسط افراد خبره و حرفه ای انجام شود تا از محل جوش شکسته نشوند.

از دیگر مزیت های سقف عرشه فولادی حذف مرحله قالب بندی بتن می باشد. این مرحله یکی از مشکلات اجرایی ساختمان ها بوده که حذف آن، باعث بالا رفتن سرعت اجرای سقف های عرشه فولادی شده است.

نوع پروفیل‌های فولادی: پروفیل‌های فولادی با عرض و عمق بیشتر، دهانه بزرگتری برای سقف عرشه فولادی فراهم می‌کنند.

Report this page